Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üde növényzet

2011.07.15

A virágok körvonalai gondosan meg vannak határozva, de csak minimális satírozással vannak ellátva, ami kontrasztot kelt a háttérben lévő növényekkel. Azokat mintegy színes fátyollal borítjuk be, mintha eltűnnének a távolságban. Az elülső virágok egyértelműen felismerhetőek, a hátsóak kissé homályba kerültek.

img_3613.jpg

 

Ezek az alaposan kidolgozott káposztalevelek dekoratív hatást keltenek világos vonalaikkal, és gondos satírozásukkal. Ropogós, friss részeiket könnyen megragadhatóvá tehetjük. Ráadásul bizonyságot kaphatunk arról, hogy virágok nélkül is eredményezhetünk lenyűgöző természeti képet.

img_3614.jpg

 

A következő rajzoknál számos részletre kerül sor, ugyanakkor néhány pont megmarad a szemlélő képzeletére.

Ennél a paradicsomnövénynél néhány szárat, és zöldséget láthatunk, amelyet kellő aprólékossággal ábrázolhatunk. Ezzel a módszerrel a növény szerkezetére fókuszálhatjuk a megtekintő figyelmét, és térhatást eredményezhetünk. A szárak satírozása kiemelik a zöldség árnyalatát.

img_3615.jpg

 

Az utolsó ábrán minden egyes levél ki van dolgozva. Minimális satírozással a mélység hatását kelthetjük, ami ez-esetben elég meggyőző. A növény nincs túlzottan valósághűen lerajzolva, de épp elég vizuális pontja van, amely háromdimenziós hatást kelt.

img_3616.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Cursor

Cool Blue Outer Glow Pointer


Statisztika

Online: 1
Összes: 112652
Hónap: 825
Nap: 32